top of page

Koppige KaasKop of Eigenwijs zijn?

Updated: Jan 6
The Orchestral Theme 2024 Even voor alle Koppige KaasKoppen: Beetje zin in Eigenwijs zijn?
Als je nou eens luistert en iets aanneemt van iemand, zoek dan iemand die weet waar die over praat en vermijd mooi weer praters, luchtballonnen "je goed voelen"-groepjes of community gekken


Laten we er wat leuks van maken met elkaar en dat begint individueel Als je iemand zoekt die je leert omgaan met deze voorwaardelijke kut realiteit, weet dan dat dat een oplichter is. Je wil er niet mee leren omgaan; je wil eruit en een leuke realiteit, vooral onvoorwaardelijk in alle opzichten. Walk the Talk

Kijk en kies dan degene die ook echt uit die voorwaardelijke kut realiteit is en dat leeft, in plaats van zo'n kut coach of spirituele moron die je weer een nieuwe Mindfuck in- of aanpraat. Uitschrijven uit het slaven systeem en geen belasting meer betalen

Zelf ben ik al sinds 2006 uitgeschreven uit het voorwaardelijke kut systeem van de overheid en daarnaast zakelijk gezien lekker doorgegaan met verschillende toffe zakelijke projecten (zie mijn Linkedin). Ik heb feitelijk bijna alles wel gezien, ervaren en vooral zelf gedaan en doorleeft. Zonder arrogant te zijn weet ik waar ik over praat, hoe je uit die voorwaardelijke kut realiteit blijft en vooral wegblijft bij die voorwaardelijke zuigers, azijnpissers en voorwaardelijke kut "Cult clubjes".

Oplichters en Scammers

Ik ben er zelf namelijk ook vaak genoeg ingetrapt, te vaak heb ik me laten verleiden door die voorwaardelijke kut Monkey Minders. Ze spelen een vuil, vies spel en vooral een doortrapte, leugenachtige manier van omgaan met je. Ze beloven de wereld en zeggen veel, maar feitelijk zijn ze vaak een pathologische leugenaar die geen zier om je geven. Ze willen je leren omgaan met waar ze zelf niet uit weten te komen en een luchtballonrealiteit creëren. Als ze merken dat jij dat wel wil en vooral doet, gaan ze proberen je om te praten, allerlei Black Magic Manipulatiespelletjes met je spelen en vooral je mind proberen te hijacken met allerlei mind-controltechnieken.

Mind Manuscripts | The Great Unfuck

Vanaf juni 2023 ben ik begonnen met het omschrijven van alles en staat onze collectieve Great Awakening omschreven in Manuscripts op de Puvida Website in het kopje "Mind" en op al mijn social media kanalen

Alles staat online en is vrijelijk inzichtelijk, zodat iedereen zelfstandig aan de gang kan, op basis van doorlopen gegevens die feitelijk onderbouwd zijn. Hierdoor kan de massa zich volledig bevrijden uit het voorwaardelijke kut systeem, uit eigen vrije wil en op eigen regie.

Ik zou er overigens niet te lang mee wachten, want het leven in dat voorwaardelijke rondje, gevangen in het scenario van een ander, is een kut leven. Je leeft dan als een slaaf, als puppet in een compleet gestoord systeem.

‘’Everything is a Numbers Game’’ ''When money becomes the creation, the creation itself will be the victim'' A design to take all value, Lock every Step by the Lockstep Design we trust & allow. A roadmap to hell implemented by the great conditional living lunatics, the great collective of fools, that know nothing anymore and don't want to know anything.


The Elite Morons designed a plan and created an image, and the slaves will implement this image in their lives; they are the creators of the image. So basically, the expression "Symbolism will be their downfall" tells everything about the collective, and just a small piece of The Hunger Game Designers; they are just really good at scriptwriting, and the lunatic collective is so foolish to implement this strange script into their lives. Way down they go, The Conditional Fools

Bewustzijn van hun eigen portemonnee "bewustzijn" Centers of Coaches

Ik heb 2 jaar bij een "bewustzijnscentrum" in de Provence gewerkt (mijn ervaring is hier te vinden), waar ik ongeveer 300 van die spirituele morons, coaches of healers ben tegengekomen. Ondertussen ben ik er wel achter dat die hele beroepsgroep een stelletje vakidioten zijn. Ze zijn te laf zijn om zelf uit het systeem te stappen en feitelijk gewoon handlangers van het voorwaardelijke kut systeem.


Ze hebben wel een heerlijk business model gecreëerd om zo een loophole van een klantenkring te behouden. Ze hebben hun teaching bijna onuitgezonderd aangepast aan hun klantenkring omdat ze te laf waren (en nog steeds zijn) om de echte waarheid te vertellen. Iedereen die bij hun kwam, kreeg niet de ongecensureerde waarheid te horen, wat hen zodoende ook echt zou helpen om zichzelf weer te hervinden, herpakken en een true Walk the Talker te zijn of te worden.

Is het doel de creatie of is het doel het geld? Tekortgedachten zijn een gevolg van de voorwaardelijke mindset, die volkomen irrationeel denkt en handelt met de waarheid. De waarheid leeft de voorwaardelijke gek al lang niet meer en feiten zijn al helemaal geen belangrijk handvat meer voor deze pathologische leugenaars. Ze vergeten wat er gebeurd is en het verleden verzinnen ze ter plekke ‘’alla minuut’’ bij elkaar om hun leugenachtig verdraaien van de waarheid te kunnen handhaven.Walk the Talkers

Want dat is wat deze wereld nodig heeft. Niet die laffe honden of die aangepaste, kleine stapjes nemende malloten. Nee, echte, oprechte, eerlijke en vooral recht-door-zee individuen, die weten wat wat is en onderscheid kunnen maken op basis van feiten. Ze zeggen recht voor z'n raap wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bieden.Andere Live Talks om beter te begrijpen in wat voor prachtige tijd we leven kan je hier vinden. Roer om en er uit, vol gas en nooit meer terug Ben je er wel een beetje klaar mee en wil je weten, klop dan aan bij een weter, kenner en Walk the Talker. Of ik dat nu ben of iemand anders, laat alsjeblieft die vakidioten links liggen, want zij lichten de boel op grote schaal op en zijn dikke scammers.

Je brengt je auto toch ook niet naar een prutser voor reparatie?

Een Appel is een Appel, dat is een feit en iedereen die zich op feiten baseert weet wat wat is en laat zich geen wollige onzin aanpraten, maar lult zelf ook niet meer uit zijn nek.

Trigger by Trigger I took my power back Trigger the hell out of everything


Remember Movement als je niet het wiel helemaal zelf wil uitvinden

Ik ben zelf aardig op de hoogte, weet van alles wel iets door al mijn verschillende bedrijven die ik heb gehad in de laatste 23 jaar (check mijn LinkedIn). De Remember Movement kost je slechts eenmalig €369.


Dan ben je member in de privé Telegram groep waar je alles eindeloos en onbeperkt kunt vragen. Via een Live Talk of via chat gaan we dan de diepte in over whatever je op dat moment wil en nodig hebt, of dit nu zakelijk of privé is.

Feitelijk gaan we allemaal door hetzelfde proces, met als enige verschil dat sommigen al een stuk verder zijn. Daardoor hoef je het wiel niet helemaal zelf uit te vinden, maar kun je voorkomen dat je de beginnersfouten maakt. In plaats daarvan kun je in één ruk door naar de oplossing en daardoor in sneltreinvaart de nieuwe realiteit instappen.

Prive Telegram Groep met Live Talks op aanvraag

De privé Telegram groep, waar je dan member van bent, is een prachtige vorm waar verschillende individuen al de weg eruit hebben gevonden. Ze vertellen hun reis en samen helpen en assisteren we elkaar verder in deze reis naar zelf en naar elkaar. Een Remember Movement waarin verschillende individuen hun eigen unieke verhaal vertellen en delen. Meer info hier

Pay it Forward

Hoe groter de groep, hoe meer waarde er daar wordt gedeeld en vooral, hoe beter we elkaar kunnen observeren bij het delen van de verschillende mogelijkheden in het leven van de oplossing, als True Walk the Talker. Want iedereen gaan dan zijn eigen script schrijven en niet meer als slaaf het script van de voorwaarden leven.
Kortom, of je meldt je bij loophole creërende vakidioten, of je gaat de diepte in en meld je aan bij de Remember Movement van weters en kenners, waar al meerdere weters zich hebben gevoegd. Samen gaan we deze prachtige reis maken uit de voorwaardelijke ellende en hoppa in het land van de onvoorwaardelijke mogelijkheden, zodat jij zelf ook een kenner wordt en het dan ook weer door kunt geven.Theme Orchestra 2024: Living The Great Unconditional Ways of Life without any compromise, it has to start somewhere, somehow by someone.

LaLaLand | Chase one's own tail OR Break out, go all in, and never go back

LaLaLand-loophole van de illusie blijven leven in het voorwaardelijke leven of bam, gaan met die banaan en vol gas het leven leven wat je wilt?
Dat betekent allemaal een leven leven op een onvoorwaardelijke manier, zowel als individu en als collectief als geheel. Echter zul je er in deze reis achter komen dat velen, zo niet de meesten, nog steeds in de Cult zitten en proberen je te manipuleren om je toch aan te passen aan hun fake kutleven, zodat je er weer bij hoort. Mijn advies: breek met die Cult, liever een leven alleen dan nog omgaan met die mafklappers, want je hebt er geen zak aan.
Script schrijven en doen wat je wiltBe Grateful for individuals who risk not being liked by telling the truth. There's an African proverb that says, The speaker of the truth has no friends''

Zweefclubjes en Community preaching nonsense

Het voelt wellicht lekker in zo'n "lekker bekkend zweefclubje" van een groepje die lekker hetzelfde danst en lult. Totdat je eruit stapt, thuiskomt en je je weer leeg voelt. Of je maakt jezelf wijs dat dat zwevende gevoel echt is en bevind je je in een nieuwe Cult van anti-realiteit. Dat is het probleem met zulke clubjes die een ‘community’ vormen; ze doen allemaal hetzelfde. Mediteren, omdat ze hun eigen Monkey Mind maar niet willen uitstappen. Yoga, omdat ze in hun voorwaardelijke beweging cyclus denken hun lichaam gezond te houden. Spirituele clubjes, die deze fysieke realiteit niet meer serieus nemen, lekker gaan lullen over de fake Law of Attraction of al dat gelul over spiritualiteit en deze fysieke realiteit niet meer willen doorgronden en/of gewoon ontkennen.


Ze zeggen het ook gewoon, ''ik weet het niet en we weten het allemaal niet'' Speak for yourself, Moron: Ik weet ongeveer tot in detail wat wat is en kan het uitleggen en via feiten laten zien dat het waar is en klopt wat ik zeg. Veel andere weters weten dit ook en hebben al die tijd de niet-weters daarvan op de hoogte gebracht, zodat ze ook kunnen weten als ze willen weten.

‘’It’s a big club’’ van een stelletje idioten bij elkaar, ze weten niks meer en willen ook niks meer wetenMovement vs Community

Een Movement is totaal anders dan een community, want een Movement van individuen zet iedereen individueel in beweging en motiveert om uniek te zijn als individu, niet als groep in het algemeen. En daar zit de clou, want een Community is een Cult van voorwaarden en een Movement is een altijd in beweging zettende groep individuen die elkaar motiveert om in beweging te blijven en zichzelf te ontwikkelen en te veranderen, om uit die stilzittende niets doende en daardoor wederom vastgelopen patronen te vervallen. En ja, een Movement triggered en een Community Cult voelt ogenschijnlijk lekker, maar het is een zweefclubje idioten en voorwaardelijke gekken die niet uniek zijn. Wellicht als voorwaardelijk clubje wel, maar als uniek individu kan je nooit uniek zijn in een Community, want dat trekt een Community niet, dan hou je je niet aan de Community regeltjes van ‘hetzelfde zijn’. Ik zeg: Fuck de Communities en vooral diegenen die nog steeds zulke naïeve nonsense verspreiden en lullen.

Song in the background ''Unstoppable | Santigold''


or
The End of All Evil & start the individual Movement

Belasting betalen is terrorisme mogelijk maken en ondersteunen

Door belasting te betalen en ingeschreven te staan bij dit krankzinnige instituut NL overheid, ben je een handlanger van een terroristische organisatie en bouw en sponsor je daarmee je eigen slavenkooi.


Wereldwijd hetzelfde phenomeen van voorwaardelijke nonsense

Feitelijk iedere overheid ter wereld, want het zijn allemaal dezelfde terroristische organisaties van de voorwaarden, destructie en feitelijk een Death Cult, preaching Death.

Wie dit nog steeds doet is feitelijk een terrorist, dient terrorisme en leeft als een volslagen idioot een voorwaardelijk leven.Hoe zet je jezelf eruit en kan je jezelf hieruit trekken? Een overzicht vind je in dit Manuscript Wealth Transfer 2.0, doe er je voordeel mee en dit is toch het Theme Orchestra 2024, dus start er vandaag nog mee. En hier staat een andere uitleg, als je echt geintereseerd bent. Everything is a Numbers Game

Als je dit niet begrijpt, dan loopt dit dus volkomen uit de hand en krijg je vanzelf ‘’When money becomes the creation, the creation itself will be the victim’’ Maar als je dit wel begrijpt, dan ga je in harmonie met elkaar om en begrijp je volkomen dat wij individueel gezien een waarde hebben en dat we waardevol zijn, dat we een bepaalde unieke waarde hebben die we in deze unieke zijnsvorm kunnen delen met anderen. Als we dan waardevol met elkaar omgaan, elkaar in die unieke rol herkennen en vooral erkennen, doorbreken we de afbraak van destructie van elkaar en herstellen we de transitie tussen elkaar, die er per definitie plaatsvindt of we dit nu willen of niet. Alles staat er om je weg terug te vinden en alles is gratis

Ik ben zo verrekte klaar met al die voorwaardelijke gekken en mietjes dat ik echt wil dat iedereen zelf aan de bak gaat en via Mind op mijn website en op vrijwel alle social media kanalen heeft iedereen die een beetje zijn best doet mij helemaal niet nodig. Mijn doel is om iedereen te assisteren wat ik zelf ontdekt heb en dat doe ik dan ook onvoorwaardelijk, overal en zo veel als ik kan, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, totdat ik in elkaar stort en dan hoppa de volgende dag weer. Met als enige doel deze complete wereldwijde gekte en open inrichting om te draaien in iets moois en waardevols. En dat iedereen die er een klere bende van maakt, eieren voor zijn geld kiest en ook wat zinnigs met zijn leven gaat doen of gewoon zelfmoord pleegt en weggaat hier, want ik wil me door geen enkele voorwaardelijke gek meer laten beperken of met hun krankzinnige denkbeelden geconfronteerd worden.

Rot op, blijf uit mijn buurt, leef je krankzinnige voorwaardelijke leven lekker ergens waar ik geen last van je heb en waag het niet om mij nog met je krankzinnigheid lastig te vallen. Hou die phychose lekker bij jezelf, deze wereld is om geleefd te worden, vol gas, en is niet van jullie alleen met je voorwaardelijke gekte, sekte achtige nonsense, stelletje prutsers.Maak van je hart geen moordkuil

Zo dat is er uit. Ook een advies van mij: maak van je hart geen moordkuil en flikker het er lekker ongecencureerd uit, fuck de grensenaangevende idioten. Trek je het niet? Boeien, ik laat me niet censuren. Freedom of speech rules the world. Monkey Minders hebben geen schijn van kans als je door hun gekte heen breekt met woorden en je in geen enkel opzicht laat beperken door hun grenzen aangevende onzin. Zodra ze een grens aangeven, vol gas eroverheen en in geen enkel opzicht je laten beperken, never.


Respect” in Gematria laat je zien waarom. Look for the hidden stuff. The Art of WAR is met woorden hun gekte doorbreken totdat ze gek worden van zichzelf en het niet meer projecteren op jou.

U Can’t Touch This”, mooie song trouwens:


Walk The Talk

A surprising and previously unknown fact that has been disclosed to others.

"Revelations about someone's individual life" Review

Een review is een van de meest belangrijke aspecten in ons eigen leven en ook in alle interacties die we in ons leven hebben gehad, in ieder detail. Kijken wat daar eventueel is misgegaan, zodat het daardoor herzien kan worden en het eventueel in een andere context of perspectief te zien of herzien, heeft als doel om te helen wat er in jezelf geheeld kan en mag worden en eventueel ook in de ander.

Ik ben daarom ook teruggegaan in mijn leven en ik ben iedereen eens gaan uitnodigen om situaties uit het verleden met mij te doorlopen. Dit is niet zonder behoorlijke opschudding geweest en hierin zijn een aantal rollenspellen, zoals hierboven in Revelations, voor mij glashelder geworden.Zo heb ik ook mijn 2 jaar bij Attie Gringhuis en een van mijn beste maatjes Anat Gringhuis, die mij zo misdadig hebben behandeld, beschreven. Ik heb dit hier allemaal omschreven en dit was best lastig om te doen, ook omdat dit iets is wat ik nog niet eerder ben tegengekomen, dat iemand dit ooit zo op deze manier heeft gedaan. Maar hoe meer ik dit ging doen, hoe meer ik ook inzag hoe compleet gestoord alles is, in deze realiteit waar we allemaal deel van uitmaken.

Daarnaast ben ik nog meer de waarde gaan inzien van een digitale realiteit waar wij op identiteitsniveau met elkaar, zonder enige beperkingen, kunnen connecten en informatie kunnen delen, zonder dat dit weggepoetst kan worden. Tenminste, dit is wat er moet komen, want de huidige digitale realiteit kent heel veel censor en is niet op identiteitsniveau. Want pas bij een transparantie tussen individuen en organisaties in het algemeen kunnen we herleiden of iets is wat men zegt wat het is. En dit kan alleen als het op identiteitsniveau is, waarbij de verantwoordelijkheid bij het individu ligt. Dit is dan vanzelfsprekend het recht en de verantwoordelijkheid dat het individu weer krijgt en daardoor ook kan uitoefenen.

Wie dit eenmaal weer heeft teruggepakt is niet meer vatbaar voor manipulatie. Dan is het hek van de dam en heeft niemand meer vat op je, dan is het over, uit, basta met de voorwaarden fabriek die ze op je proberen te projecteren.This world craves authenticity without compromise. Every unique puzzle piece that remains true to itself and is unveiled to the world holds great value. Embrace your originality, present yourself in your unique way, and express your uncensored self outright in any form. This world needs You!
Breaking the Mindfucks | Play List on Spotify Never comply with the Monkeys Mindsetters,

Fuck them all, if you try everything, again & again. They are in a delusion

🙊🙉🙈 Separation of the destructors is the only way 🦋

The party is at Sjoerdie house

Sjoerd Alblas Professional Monkey Mind Destroyer. Monkeys are always in party-destroying mode, fuck them, not invited 🖕🏻🕹️ losers 🤌🏼 PlayList for myself to break them all down and start a Worldwide Party with all the individuals who enjoy the unconditional Party of Life. A party is only a party if we enjoy the party in our own individual ways. Fuck the conditional parties, they are all the same, fake as hell and over in a heartbeat. Unconditional parties are timeless


Eigen Script schrijven en daarmee de oplossing zijn, leven en uitdragen is de enige manier hoe wij deze voorwaardelijke krankzinnige realiteit gaan doorbreken, simpelweg omdat we niet meer gaan spelen in die voorwaardelijke gekte en krankzinnigheid. Hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat je orginineel bent, blijft en vooral jezelf niet meer laat beperken door de voorwaardelijke gekken en complete idioten? Hier een uitleg:


Zuinig zijn en koesteren

Een origineel idee is heel kwetsbaar en dient door jezelf in de eerste plaats enorm gerespecteerd te worden en ongecensureerd uitgedrukt te worden.

Anderen dienen dit in de eerste plaats te respecteren en daarnaast te koesteren als iets waardevols, doen ze dat niet dan heb je te maken met een saboteur en die zijn maar op een ding uit: slopen wat ze kunnen en zijn ongekend sluw en intens gemeen. En helaas is deze wereld doordrongen van zulke individuen.

Het zijn in de meeste gevallen de dichtstbijzijnde relaties. Let goed op wat ze doen en zodra je merkt dat ze je beginnen te bespelen, weet dan dat ze niet in staat zijn om je te respecteren en wat je ook zult proberen, ze zullen doorgaan en alles op alles zetten om je te breken tot het meest krankzinnige af.

Geloof het of niet, maar je zult ervaren dat je omringd wordt door een stelletje terroristen die je kapot willen maken en ze schuwen geen enkel middel. Hun doel is namelijk hun beeld van hun werkelijkheid te behouden, anders stort hun hele realiteitsbesef in en dat voelen ze zodra jij origineel begint te zijn in woord en daad.

Heb geen illusies over dit fenomeen en wees hier zeer opletzaam in, want deze wereld is een open inrichting met groot en deelt volkomen dwazen die niks meer weten of willen weten. Juist jij die uniek wil zijn en uit die eenheidsworst wil stappen, zal hoe dan ook aangevallen worden.

Ikzelf ben ook juist door mijn uitgesproken uitingen enorm aangevallen en kan uit eigen ervaring vertellen dat het ongekend gemeen is en als je niet oplet, is je originele staat van zijn zo naar zijn gruzelementen geholpen door je omgeving.

Ik sta nog dagelijks verbaasd over de technieken en tactieken die die voorwaardelijke gekken er op na houden. Meedogenloos en zonder enige morele kompas zijn ze vol op rooftocht uit om je ten gronde te richten en ze zullen alles op alles zetten om je te stoppen, tot zelfs het doden aan toe.

Fuck them all!

Apple | A Space and idea

Let goed op wat ze zeggen in dit filmpje, luister aandachtig naar de boodschap. Laat je niet afleiden dat dit van Apple is en je mening of gevoel daarbij, want dat doet er niet toe; het gaat om de ongekende en intens waardevolle boodschap in dit filmpje.Het gaat over een omgeving, een idee, de kwetsbaarheid van een idee en hoe enorm belangrijk het is om dit te koesteren. Zie en plaats jezelf in een omgeving die dit respecteert, of als dit niet zo is, onttrek jezelf uit die omgeving. Koers blijven varen

Hierdoor kan je namelijk veel makkelijker op je eigen koers en doel afgaan en weet je door de storm van deze voorwaardelijke gekken heen te breken en dwars door deze krankzinnigen Monkey Mind Setters die niets meer willen weten heen varen en weet je een ding zeker, dat je je doel gaat halen omdat je weer op jezelf vertrouwt en je intuïtie die je door deze krankzinnige elementen heen helpt.

“Here's to the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things differently. They're not fond of rules. And they have no respect for the status quo. You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them. The only thing you can't do is ignore them. Because they change things. They push the human race forward. And while some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.”Told You, see you on the other side, Sjoerd Alblas

Vragen? Public Telegram Q & A & Pay it forward Hier kan je voor vragen terecht en of wat toevoegen per post: Q & A & Pay it forward & Q & A & Pay it forward - Chat

Telegram channel The Great Unfuck

bottom of page